به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (آذربایجان غربی)، سیدمحسن حمزهلو ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای احداث این مدارس ۸۲۸ میلیارد تومان برآورد شده و در صورت تخصیص اعتبار تا پایان سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: ساخت و توسعه ١۴ کیلومتر از بزرگراه ارومیهمهابادمیاندوآب، تسریع در بهسازی محور مهاباد- سرشت و احداث تقاطع قم قلعه – دریاس به منظور کاهش آمار تصادفات جادهای از دیگر مصوبات سفر استاندار به شهرستان مهاباد است.
حمزهلو با بیان اینکه پروژه پایگاه امداد جادهای دارلک – مهاباد به مساحت ۲۱۰ مترمربع نیز در پرداخت مطالبات پیمانکار با مشکل روبرو بود که در این سفر پرداخت مطالبات وی و عقد قرارداد اجرای دیوار محوطه مصوب شد.
حمزه لو افزود: مطالعه و احداث کتابخانه ۵۰۰ متری مهاباد با ۶۰ میلیارد ریال اعتبار جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی به مهاباد است.